Tuesday, September 11, 2012

awak....

awak..sy btl2 sayangkan awak n cintakan awak sgt..
tp awak..sy btl2 jatuh sekarang nie..sy sentiase impikan sy dapat pasangan yg dpt btl2 bahagiakn sy.
sbb sy da xtahan hidup didalam penderitaan hidup sebelum n selepas dgn awak..
sbb tu sy pilih awak..
tp sy redha bler kte bercinta jarak jauh..sy redha sume tu walpn kadang2 sy x tahan sebenarnya..
ada satu ketika sy rase kte x serius smpaikn sy leh lg kua dgn lelaki lain dan berkwan dgn sape2 pn..
smpai lah sy ketemu family awak..mase tu sy sedar sebenarnya awk btl2 mahukan saya..

tp sbenarnya awak..sy dah penat bercinta mcm nie..
tanggal 5nov 2012 mungkin kah tahun terakhir sy bersama awak..
atau kita akan terus begini..

dugaan kita bercinta sgt besar..
dapat tentangan dari ibu sy..
ibu sy nk sgt tgk sy dpt pasangan lain dari pasangan anak2 die..
sy xtaw nape ibu sy cm nie..tp sbenarnya saya taw ibu sy nk kn lelaki terbaik tuk jaga sy..
sbb ibu sy btl2 sygkn sy..saya ada ibu satu je...n die lah ibu n dialah ayah..
bler sy ckp permintaan ibu sy nk kn lelaki yg berkereta bkn dsbbkn ibu sy gler harta..
tp sbbkn dia x suka anak2 die berkorban tuk laki da ..pergi n amik senang2 hati..
tp sebenarnya awak mmg btl..sy dah malas sebenarnya nk jd cm tu..
sy rase permintaan tu pn awak ckp awak akan tunaikan selepas kawin..
tp btl ke awak? sy takut awak..sy tkut hidup susah lg..sy xnk hidup cm dlu lg..
sy x gila kn harta..sume tu sy sndiri boleh cari..
sy mmg nk kn lelaki yg berkerja, ada kereta..ada rumah..ada segala2nya..
sbb sy takut nk hidup susah cm dlu lg..

tp awak kalu btl ibu x restu hbungan kte n kte xde jodoh..
sy redha awak..
bler awak ckp semalam awak da rase goyang dlm hbungan..
sbenarnya sy da rase lame bnda tu..sy terpaksa kuat sbb sy takut awak jatuh..
tp kali kte mungkin akan btl2 jatuh...
awak...kalu kita dijodohkan kahwin..
kalu awak x mampu tuk curah kn kasih syg n xleh jage sy..
sy harap sgt2 awak pulangkn sy ke pangkuan keluarga sy.
keluarga sy adalah segala2nya bg sy..

bler cyg teringat kisah cinta sy sgt indah awak..
1st perkenalan kte yg x diduga...
1st msg kte yg x diduga
tanpa diduga jugak kte semakin rapat wlpn hanya bermesej saja..
ajaibkn cinta kita..hanya bermesej n kdang2 call je kte dah declare tuk couple..
minitis air mata sy ingatkn semua nie..

sy rindukn sume tu awak..
tp sy xtaw smpai bler kte akan bertahan..
skrg nie sy mampu redha n pasrah ape yg terjadi antara kita..
sy harapkn awak sentiasa bahagia apabila sy xde kat muka bumi nie..
awak...sy mohon awak halal kn segala mkn,minum ape2 saja yg melibatkn rezeki yg awak cari..
halal kn segalanya..
awak .. banyak kenangan kte bersama..bnyk jugak dosa kte bersama..
sy harap sebelum sy menutupkn mata saya sempat bertaubat..supaya allah terima sy ke muka bumi ini..

awak satu je sy nk bg taw..awak mmg lelaki yg terbaik sy penah jmpe..
awak jugak anak n adik yg terbaik sy jmpe..
awak taw smpaikan sy harap anak sy pn akan bersikap baik cm awak..
awak pemimpin yg sgt baik bg saya..
awak pimpin sy supaya kuat dlm belajar smpaikn sy dah ade diploma..
awak teman sy belajar sama2 wlpn kte hanya melalui call saje..
sweet sgt2 sy rase..
kebaikan awak lah yg membuatkn sy sayangkn sgt kat awak..
kebaikan awak jugaklah yg membuatkan rase cinta sy dlm hbungan nie semakin kuat..
awak sgt penyabar wlpn sy suka marah2 n ignore pasal awak..
awak sabar tunggu dr sy pmr,spm,diploma,tunggu sy dpt keje tetap..
awak sgt sabar dlm tempoh 7thun nie...




0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home